Kovács Orsolya


párkapcsolati tanácsadó, coach
(Debrecen)

Az életemben rengeteg jó, és sok tragikus élmény ért, amik befolyásoltak abban, hogy mindig törekedjek önmagam és mások megismerésére, határaink kitágítására, új ismeretek szerzésére.

Nem csak az élet adta leckék tanítottak, de folyamatosan keresem az új lehetőségeket a tanulásra, így elvégeztem iskolákat, részt vettem tanfolyamokon, képzéseken, megismerkedtem rengeteg alternatív módszerrel.

Megfigyeltem, hogy azok a dolgok, amelyek engem fejlesztettek, vagy megoldásokat kínáltak problémáimra, csak részben vagy egyáltalán nem váltak be mások számára. De ugyanígy egy egy hatásosnak tartott módszer, az én életemben nem hozott előrelépést. Ezért is figyeltem fel a coachingra, mint segítő eljárásra, mert sok mindenben megegyezik az én véleményemmel. Minden élet és minden ember más, minden probléma és helyzet más, így minden megoldás és az erőforrások is különbözőek.

Azt is észrevettem, hogy egy boldog párkapcsolatban is vannak hullámvölgyek. Ahogyan az élethelyzetek változnak, ahogyan a pár tagjai változnak, úgy alakulnak a kapcsolatok is. Néha szükség van egy külső szemlélőre, aki segíthet megláttatni azokat az elakadásokat, melyek a kialakult konfliktusokért felelősek.

Mindezen dolgok vezettek erre az útra ahol, mint segítő szakember várom a hozzám fordulókat elsősorban magánéleti, párkapcsolati, önismereti, motivációs, kommunikációs problémáikkal kapcsolatban.

 

Kovács Orsolya
párkapcsolati tanácsadó, life coach